La banyada nadalenca “ho tornarà a fer”

banyada_nadalenca

Faci fred, calor, nevi o plogui, els calellencs i calellenques tenen una cita imprescindible per a molts d’ells. És la banyada nadalenca que se celebrarà el pròxim 25 de desembre i que un any més organitza la colla No Tinc Fred. Enguany arriba a la 23a edició i com ja una festa consolidada i de tradició calellenca. L’any passat va ser de record, 624 persones hi van participar i enguany els seus organitzadors esperen estar a l’altura sota el lema “Ho tornarem a fer”.

La banyada es farà el pròxim 25 de desembre a les 12 del migdia però es convoca la gent 20 minuts  abans a la zona de les barques per inscriure’s i per fer el repartiment de polseres, tal com explicat Lluís Barri, de la colla No Tinc Fred.

Des de les 11 tenim una taula per inscripcions, deixem que la gent vingui i s’inscrigui fins a les 12 i els hi donarem una polsera, que ens serveix per fer després el recompte total de persones i per donar accés aquells que s’hagin banyat a la zona del pica-pica.

És gratuïta, per a tots els públics i s’hi pot assistir disfressat, una tendència que en els darrers anys ha anat a l’alça. L’objectiu és capbussar-se al mar i celebrar el Nadal en família. I és que per la “Colla no tinc fred” és la festa més grossa i espectacular de Calella.

Esteu tots convidats i ja sabeu que això és la festa més grossa del Nadal a Calella. Hi ha d’altres molt interessants, però aquesta és la més grossa i espectacular del Nadal a Calella, i també la més fresca.

Banyada nadalenca, va començar ara fa 23 anys de la mà d’una colla de 6 amics i que l’any passat va aconseguir aplegar a més de 600 persones, però això enguany “ho tornaran a fer”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat