La Biblioteca de Calella col·labora per segon any amb la Marató de TV3 fent un parell d’activitats

El primer serà una marató de tallers per a infants i adults, pels quals es farà pagar un euro que es destinarà a la Marató. I també es farà la venda de llibres donats a la Biblioteca, a un euro cadascun.

Can Salvador de la Plaça se suma a la Marató de TV3 conjuntament amb les biblioteques del Maresme. Des de la comarcal ha sorgit la idea d’aglutinar sota el lema «la Biblioteca et cuida» diverses activitats a cadascuna de les poblacions del Maresme.

N’ha parlat Dolors Llavall, directora de la Biblioteca de Calella: “Aquest any la Marató va dedicada a investigar la Diabetis i l’Obesitat i les Biblioteques del Maresme farem un seguit d’accions per recollir diners per aquesta campanya sota el lema «la Biblioteca et cuida». Va començar el 16 de novembre i durarà fins el dia 12 de desembre“.

A la nostra ciutat es faran dues activitats. Un seguit de tallers de decoració i manualitats el dissabte dia 5 de desembre i la venda de llibres provinents de donatius. Llavall: “Exposarem els llibres que han vingut de diversos donatius perquè qui vulgui trii un llibre i hi col·labori amb un euro per la Marató. Després, el 5 de desembre, hem pensat de fer una marató de tallers per la Marató. Els tallers de la Biblioteca, tan si són infantils, juvenils o per adults, tenen molt èxit. I hem pensat que, començant a les 10 del matí, en farem molts i qui hi vulgui participar també hi col·laborarà amb un euro. Tothom podrà triar quin taller vol fer i quan el vol fer“.

La iniciativa sorgeix a la Biblioteca Cap comarcal, que és la Pompeu Fabra de Mataró.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat