La biblioteca estrena l’hora del conte per a nadons

La Biblioteca de Can Salvador de la Plaça enceta curs recuperant la normalitat després de dos anys amb programació restringida per la pandèmia de la Covid. Tornen les presentacions literàries, els clubs de lectura i les activitats per a infants sense límits d’aforament. La novetat més destacada és que enguany estrenen una hora del conte dirigida a nadons de 0 a 3 anys.

L’hora del conte per a nadons es farà un dimecres al mes a les 18 h, just una hora abans del seu format habitual per a infants a partir de tres anys. Coral Prieto, directora de l’equipament, exposa que més que narrar contes, s’ha pensat com una activitat per estimular sensorialment als nadons en les seves etapes més primerenques d’aprenentatge.

Són unes hores del conte molt especials i sensorials. Són cançons, moviments, gestos… Són unes hores del conte que serviran per crear un vincle entre pares i nadons i ajudar-los a estimular.

Prieto ha destacat que les sessions tenen una durada d’entre 30 i 45 minuts i estan especialment recomanades a nadons que encara no caminen. I llença un missatge pels pares més patidors.

Pares, mares, que no han participat mai en una hora del conte de nadons vull avisar-los que el ritme el marca el petit. Si només volen estar una estona, si es posa nerviós, si plora, crida no passa res. És una cosa que posa molt neguitosos als pares, si fan una mica de soroll es preocupen perquè és una biblioteca.

L’hora del conte per a nadons es combinarà amb la tradicional, que continuarà fent-se també un cop al mes. La següent serà aquest dimarts i estarà molt vinculada a la Festa Major de la Minerva.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *