Demà acaba la campanya comercial Els Txupi Premis

Foto: Calella Centre Comercial

Demà dimarts acaba la campanya comercial que l’Associació de Comerciants de Calella té en marxa des de principis de mes per incentivar les compres a la nostra ciutat. Porta per nom els Els Txupi Premis i com el seu nom indica està estretament vinculada al territori convidat de la 41a Fira de Calella i l’Alt Maresme que s’inaugurarà aquest proper dijous.

Josep Mª Gallart és el president de Calella Centre Comercial.

Amb la campanya que fem el setembre, que porta molts anys fent-se, sempre l’hem volgut dedicar a la temàtica que inspira la Fira. Parlem dels Txupi Premis pel tema del txupinasso de Sant Fermí. Al final està molt arrelat a la comunitat de Navarra i hem buscat aquest joc de paraules.

Les persones que comprin als establiments adherits a l’associació, que hagin participat a la campanya, podran aconseguir vals descompte per bescanviar a les botigues. Hi ha 1000€ en premis.

És una campanya molt arrelada i que té molta acceptació, tot i no ser la campanya més gran que fem que és la del Sumaquilòmetres. La gent compra als comerços adherits i té dret a emplenar la butlleta per entrar al sorteig d’aquests premis que farem coincidir amb la Fira el dia 25.

El sorteig per saber qui són els afortunats es farà diumenge a les 13.30h al plató que de Ràdio Calella TV tindrà instal·lat al recinte firal.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *