La Fira de Calella i l’Alt Maresme obre inscripcions

Empreses, institucions, organitzacions i entitats i associacions locals que vulguin participar amb estand a la Fira de Calella i l’Alt Maresme del 2024 ja poden fer-ne la sol·licitud a través del portal municipal, on s’han publicat les bases reguladores. Es diferencien sis sectors, incloent el de foodtrucks i el destinat a les entitats i associacions, a qui l’Ajuntament subvenciona el preu públic per participar-hi. La mostra se celebrarà del 20 al 23 de setembre – de divendres a dilluns –, amb el recinte firal obert també als migdies. En els pròxims dies s’espera que es faci la presentació oficial de l’esdeveniment firal, quan es desvetllarà el contingut del monogràfic que és el tret diferenciador entre edicions. Enguany serà la número 43.

La Fira de Calella i l’Alt Maresme 2024 ja té dates confirmades. Se celebrarà del 20 al 23 de setembre – de divendres a dilluns – al recinte firal del Passeig Manuel Puigvert, que es podrà visitar d’onze del matí a onze de la nit, de forma ininterrompuda, sense tancar els migdies. El dilluns de Festa Major serà abans, a les nou del vespre. És una de les novetats que s’han pogut conèixer a partir de la publicació de les bases reguladores per a participar-hi com a expositor.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 12 d’agost al registre de l’Ajuntament de Calella, de forma presencial i amb cita prèvia a l’OAC, o en línia al portal municipal calella.cat. Al tauler d’anuncis hi trobareu el model d’instància genèrica que s’ha d’omplir, i que diferencia els expositors segons el sector al que pertànyen: foodtrucks, comercial, artesania/handmade, alimentació, monogràfic, i entitats/associacions locals. Per tal d’incentivar la participació del teixit associatiu local, l’Ajuntament subvenciona el preu públic que haurien de pagar destinant-hi una partida pressupostària de 3.000 euros.

A tot això, s’espera que en els pròxims dies es faci la presentació oficial de la 43 edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, quan es desvetllarà també el contingut del monogràfic, que és el tret diferenciador entre edicions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.