La biblioteca obrirà fins la nit i el cap de setmana per preparar la selectivitat

Els alumnes de Batxillerat que estiguin preparant els examens de selectivitat podran acudir als espais d’estudi que ofereix, i de forma ampliada entre el 8 i el 13 de juny, la Biblioteca Municipal de Can Salvador de la Plaça de Calella. Allà hi tindran un entorn tranquil i amb els serveis adequats per preparar amb garanties d’èxit el pas als estudis universitaris. Els anys anteriors la proposta ha tingut una molt bona acollida entre el col·lectiu.

L’equipament amplia l’horari diari fins les 22h i també obrirà el cap de setmana, dissabte matí i tarda i el diumenge, només per la tarda. Ho ha explicat la seva directora, Dolors Llavall, en declaracions a Ràdio Calella TV.

Del 8 al 13 de juny, s’amplia l’horari fins a les 22h. Dissabte de 10 a 14h i de 16 a 22h; i diumenge només a la tarda. Dilluns i dimarts de 10 a 14h. Tota la informació es pot consultar a través del Facebook o del bloc de la Biblioteca.

Fora de l’horari habitual, la biblioteca només estarà disponible per als estudiants i no es podrà accedir al servei de préstec.

Horari-Estudiants-pic

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *