Jordi Cantano tornarà a la banqueta del CF Calella

El CF Calella ja té el relleu de Fede Saracho, l’entrenador del primer equip que farà un parell de setmanes ja va comunicar la seva decisió de no continuar a la banqueta malgrat estar fent una molt bona campanya, amb el títol de lliga a la butxaca i ara mateix jugant la Copa Catalunya Catalana. L’escollit és el santpolenc Jordi Catano, un vell conegut del club a qui es va recórrer per dirigir l’equip en un moment delicat perquè es jugava la permanència a Tercera Catalana.

En una entrevista al programa La Banqueta, Cantano va confirmar el seu retorn al CF Calella. Va dir que ha estat seguint l’equip durant la temporada i aquestes últimes setmanes en què està jugant la Copa Catalunya, que li podria valdre l’ascens. Assegura que veu l’equip unit i compromès, amb qualitat per estar a Tercera Catalana. I ha posat de relleu la bona feina feta per Fede Saracho, que deixarà l’equip a finals de temporada.

Cantano n’agafarà les regnes la pròxima i l’acompanyarà tot el seu staff tècnic.

Sí, m’emporto tot el meu equip. De fet, dos d’ells ja estaven treballant amb el CF Calella, el preparador físic i l’entrenador de porters. (…) Volem afegir-hi la figura del nutricionista perquè creiem que és molt important no només l’entrenament sinó també l’entrenament invisible: l’alimentació i el descans.

El CF Calella continua immers en una molt bona dinàmica de joc, havent superat una altra ronda de la Copa Catalunya, aquest passat cap de setmana, guanyant per 3 a 0 al Blanes. El proper partit l’enfrontarà al Molinos de Mataró, amb dia i hora encara per determinar. Això sí, es jugarà al Camp de Futbol de Mar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *