“La boda de Rosa”, aquest vespre a la Sala Mozart dins del Cicle Gaudí

Reconciliar-se amb una mateixa per ser feliç. És el que desitja la Rosa, una dona que a punt d’arribar als 45 anys s’adona que s’ha preocupant-se dels altres , i diu prou. Deixa la feina de modista i decideix casar-se amb ella mateixa, com a símbol d’un compromís personal amb un nou projecte de vida. “La boda de Rosa” està dirigida per Icíar Bollaín amb l’actriu catalana Candela Peña de protagonista. La pel·lícula es projecta aquest vespre a la Sala Mozart (20h), dins la programació del Cicle Gaudí. El preu de l’entrada general és de 4,50 euros.

La decisió simbòlica de casar-se amb ella mateixa es converteix en un compromís per respectar-se i valorar els seus propis interessos. Però també genera un tsunami de reaccions entre les persones que l’envolten, sobretot entre els seus germans –que interpreten Nathalie Poza i Sergi López– que acaba destapant les seves misèries íntimes. Al final, la Rosa s’adona que canviar de vida no resultarà tan senzill.

La pel·lícula d’Icíar Bollaín, una de les millors produccions del 2020, opta al Gaudí al millor film en llengua no catalana, direcció, guió, maquillatge i perruqueria; i a la millor protagonista femenina, per la interpretació de Candela Peña. També ha rebut vuit nominacions al Goya, en les principals categories de premis.

La boda de Rosa es projecta aquest vespre a la Sala Mozart (20h) dins la programació del Cicle Gaudí que organitza l’Acadèmia del Cinema Català. L’entrada general sense descompte costa 4,50 euros. A taquilla, també es venen tiquets a 3 euros per al titulars del Carnet Jove. Els membres del Club Vanguardia poden tenir un 2×1.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.