Oncolliga es posa el llaç rosa per commemorar el dia Mundial contra el Càncer de Mama

303d3d4e-1a95-497f-875e-864652f52329

Avui, 19 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de la lluita contra el Càncer de Mama i com és tradició Oncolliga Calella ha muntat parada al carrer Església per donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per a la seva investigació. Enguany la campanya promoguda per l’Associació Contra el Càncer posa l’accent en la vulnerabilitat: el càncer afecta tothom, però no tothom és igual davant la malaltia. Apunten que en molts casos provoca situacions de desigualtat i pobresa.

El 15% de les dones diagnosticades amb càncer de mama estan en situació d’extrema vulnerabilitat; el 34% de les malaltes han perdut la feina o s’han vist obligades a deixar-la per la malaltia; i prop del 70% han perdut salari o ingressos. És per això que des d’Oncolliga Calella animen a tothom a col·laborar passant-se per la seva paradeta del carrer Església, per davant de regals Marina. Hi seran durant tot el matí fins a les 13.30h i de 17 a 19.30h del vespre. Allà es podrà comprar tot el marxandatge de l’entitat com el tradicional llaç rosa, el calendari o aconseguir el carnet de col·laborador, una novetat d’enguany.

És per informar a la gent de les coses que fem i com ajudem als malalts de càncer i als seus familiars. Aquest any també estarem promocionant els carnets de col·laboradors, pels quals pagues una quota de 10 euros anuals. És una manera d’afiliar la gent del poble.

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama (19 d’octubre) Oncolliga ha posat en marxa la campanya solidària “Sigues una mà amiga” durant tot el mes d’octubre en col·laboració amb totes les farmàcies. Es tracta d’una campanya de prevenció del càncer de mama, femení i masculí, amb component solidari. Un llapis solidari que es pot aconseguir a canvi d’un donatiu de 2 €. llapis

Tindrem els calendaris solidaris, els braçalets, els llaços i uns llapis. Els hem posat a la venda de dos euros i es podran aconseguir a la nostra paradeta, però també a les farmàcies de Calella que s’han adherit a la campanya.

Amb tot Pera ha animat a tothom a posar-se avui el llaç de color rosa per lluitar entre tots contra el càncer de mama.

Avui animo a tothom a posar-se el llaç rosa i qui no el tingui que vingui a buscar-lo a la nostra paradeta.

Oncolliga segueix atenent i aconsellant a totes aquelles persones que ho necessitin al seu local del carrer Costa i Fornaguera.

Calella se suma un any més al dia Mundial Contra el Càncer de Mama i ho farà il·luminant el Far i la façana de l’Ajuntament de color rosa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat