La bossa de nanses de ferro torna al taller després de patir diversos atacs vandàlics

L’element que forma part del conjunt artístic del carrer Església ha tornat al taller perquè la reforcin. Els creadors del mural han pres aquesta decisió després que, per dues vegades, li trenquessin una de les nanses. Actes vandàlics que ha reprovat l’Ajuntament de Calella i que han impedit que l’obra es mantingués íntegra ni 24 hores.

S’especulava sobre els motius de l’absència de la bossa de nanses, feta de ferro i amb el logotip de Calella Centre de Comercial, en un dels bancs que hi ha davant del nou mural artístic del carrer Església -que forma part del conjunt artístic creat per Singulart-. Ho ha aclarit la tinent d’Alcaldia Núria Parella, qui ha lamentat l’actitud incívica d’uns pocs contra l’element, que ha tornat al taller perquè el reforcin.

La van fer malbé per un acte vandàlic. Per trencar-ne la nansa van haver de tallar la xapa. Els artistes, que estan molt dolguts, han decidit fer una bossa més robusta i resistent, i tornar-la a posar. Ho faran sense pressa i esperem que funcioni.

Parella que ha dit que aquest arranjament no implicarà un sobrecost de l’obra, perquè els treballs els assumirà el col·lectiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *