La Calella solidària

La nova exposició “Calella és solidària” s’inaugurarà aquest dissabte amb un tast de productes de comerç just a les 18.00h a l’Ajuntament Vell. En aquesta es veuran els projectes de cooperació al desenvolupament subvencionats per l’Ajuntament de Calella i els projectes de les associacions locals de caràcter solidari i que treballen per la interculturalitat.

L’exposició que tindrà lloc a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell, es complementarà amb un projecte artístic realitzat amb materials de rebuig per promoure l’art a través de la reutilització dels objectes.
A més, si trobaran codis QR que dirigeixen a enllaços virtuals de les pàgines web de les diferents associacions on es pot ampliar la informació de cada una.
Al voltant d’aquesta exposició, els/les alumnes de 2n d’ESO dels diversos centres d’educació secundària de Calella realitzaran tallers per prendre consciència de les injustícies del món i reflexionar sobre la importància de la cooperació internacional.
L’exposició es podrà visitar fins al 24 de novembre de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 h, i de dimarts a dissabte, de 17.00 a 20.00 h, els diumenges d’11.00 a 14.00 h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *