Crida a la prudència a les portes del final de l’estat d’alarma

mascareta obligatòria web

Les autoritats sanitàries continuen demanant màxima prudència i actuar amb responsabilitat malgrat que les dades epidemiològiques milloren lentament a Catalunya. Es crida a limitar el contacte social i seguir aplicant les mesures d’higiene bàsiques. Aquest diumenge caducarà l’estat d’alarma i s’aixecaran la majoria de restriccions, però la pandèmia continua entre nosaltres. Mostra d’això, l’impacte de la Covid a l’Hospital de Calella. Des de dilluns s’hi han registrat 2 morts de pacients positius de coronavirus. Ara mateix al centre hi ha 12 persones ingressades.

Tenint en compte l’últim recompte de dilluns, a l’Hospital de Calella s’hi han registrat 5 ingressos i s’han donat 4 altes. També 2 defuncions de pacients positiu per coronavirus. El sociosanitari continua net de casos.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que actualment no hi ha cap professional dels seus centres en aïllament per la Covid.

Dades epidemiològiques de Calella

La darrera actualització del grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC indica que les dades epidemiològiques de Calella presenten una certa millora. El risc de rebrot local passa de molt alt a nivell alt, amb una xifra de 175,62 punts. La taxa de reproducció de l’epidèmia recula als 0,67 i surt de fase expansiva.

En els últims 7 dies, a Calella s’han diagnosticat 21 casos positius per coronavirus. L’acumulat de 15 dies arriba als 50. Això deixa una incidència acumulada per cada 100.000 habitants de 262,21 punts.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat