La calellenca Alba Tarinas puja a l’escenari del Ballet Nacional d’Holanda

Ha estudiat dansa “per instint” i l’ha portat a ballar en un espectacle del Ballet Nacional d’Holanda. L’Alba Tarinas enlaira la seva carrera professional com a ballarina sent conscient de la pressió que comporta el món artístic de la dansa i amb convicció de dedicar-se a la seva passió, que l’ha portat a interpretar el personatge de “l’ocell” a la funció de Mr. Coats a un teatre de prestigi a Amsterdam.

Del “mama, vull ballar” a treballar al Ballet Nacional d’Holanda. La calellenca Alba Tarinas tenia clar que es volia dedicar a la seva passió des de ben petita, ha estudiat dansa, segons explica ella “per instint” i s’ha convertit en una professional del ballet. Així ho explicava a l’entrevista de LA CIUTAT el divendres passat:

Després d’haver-se format en el Conservatori Professional de Dansa de València i especialitzar-se als Països Baixos, l’Alba ha apostat per aquest estil de vida que l’ha portat a representar l’ocell de l’espectacle infantil “Mr. Coats” a Amsterdam, una feina que ha sigut molt de picar portes i contactes:

Tarinas, que no s’imagina una vida sense dansa, tot just comença en aquest món en què hi ha molta pressió per no lesionar-se i ser a totes. Però, assegura, paga la pena i anima a tots els artistes a apostar per la seva passió:

L’Alba Tarinas va començar la seva carrera professional a l’escola de dansa de Mercè Panosa i part de la seva formació l’ha rebut a l’Escola de Dansa de La Fàbrica d’on guarda un gran record, considera com a casa i sempre hi torna.

Recupera l’entrevista d’Alba Tarinas a LA CIUTAT:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *