La campanya “Ho tornarem a fer” se suma al primer aniversari de les trobades Música i poemes per la llibertat

Aquest divendres farà un any que un grup de calellencs es reuneix cada setmana a la Plaça de l’Ajuntament per exigir l’alliberament dels líders polítics i socials empresonats. Ho fan llegint poemes i cantant músiques reivindicatives, mantenint encesa la flama del memorial que hi ha a les portes de l’edifici consistorial. Aquest divendres la trobada tindrà una caràcter especial i es traslladarà a la Plaça de l’Església. Allà hi haurà una exposició de tots els cartells promocionals de les trobades i un acte de la campanya d’Òmnium Cultural que denuncia la regressió democràtica a l’Estat espanyol.

Jaume Planas, portaveu d’Òmnium Alt Maresme, ha avançat que Jordi Domingo, el vicepresident del Fòrum Cívic i Social pel Debat Constituent serà un dels participants a l’acte.

És el secretari del grup de treball de Lluís Llach, que ha presentat al president Torra el document de treball del procés constituent. També hi intervindrà l’historiador Agustí Alcoberro i una membre de la junta nacional d’Òmnium Cultural per explicar en què consisteix la desobediència civil que proposa Jordi Cuixart.

Les activitats reivindicatives d’aquest divendres començaran a les sis de la tarda. Òmnium Alt Maresme hi muntarà parada i es farà una exposició dels 60 cartells de Música i poemes per la llibertat.

Durant tot l’any s’ha fet un cartell anunciant l’acte i els participans a la lectura de poemes i els grups musicals. Es farà l’exposició i farem l’acte de la campanya “Ho tornarem a fer”, parafrasejant el que va dir Jordi Cuixart en el judici del procés. També tindrem parada on es podrà comprar el llibre de les converses entre el president d’Òmnium Cultural i Gemma Nierga.

L’aniversari clourà amb l’actuació del grup empordanès Cantem per la llibertat, a partir de les 21.15h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat