La coordinadora Calella acull organitza una festa de benvinguda als “menes”

Un grup de veïns de Calella s’han unit perquè els menors estrangers que s’allotgen temporalment a l’Hotel Marisol tinguin una bona estada a la ciutat. Volen contribuir a la seva acollida i integració social, i per això des de fa un parell de setmanes els preparen berenars al Parc Dalmau a la qual hi acudeixen acompanyats pels monitors de la cooperativa Eduvic. Els calellencs s’han organitzat en cooperativa i han creat una comissió específica per preparar-los una festa de benvinguda. Es farà aquest diumenge 4 d’agost al Passeig Manuel Puigvert i conviden a tothom a assistir-hi i a col·laborar-hi portant menjar i beguda.

Emilia Rufaco, portaveu de la cooperativa Calella acull, ha explicat que volen obrir la iniciativa al conjunt de la població.

Ja portem dues setmanes fent berenars amb ells, els diumenges. Portem el que tenim a casa i passem un parell d’hores al Parc Dalmau (…) A partir d’això vam pensar que seria bo que no es limités a un grup reduït de gent i obrir-ho a tot el veïnat de Calella perquè participin amb nosaltres en les activitats de coneixença.

La portaveu de Calella acull ha afirmat que les primeres trobades han sigut molt gratificants perquè han constatat la il·lusió i les ganes que tenen els joves de deixar enrere un passat difícil i construir-se un bon futur aquí. Encara que la seva estada a Calella sigui temporal, volen que en guardin un bon record.

Són nens amb ganes de construir el seu projecte de vida: volen aprendre, anar a l’escola… Esperem que tinguin un bon futur i volem que, quan recordin que van passar per Calella, se’ls dibuixi un somriure a la cara.

La festa de benvinguda es farà diumenge a la tarda al Passeig Manuel Puigvert, i inclourà algunes actuacions.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *