La cantant de rap Joina Canyet actuarà divendres al NEC

joina canyet 2

Aposta del NEC per artistes que s’escapen dels circuits més comercials. Aquest divendres, el festival musical de Calella portarà una jove pianista i compositora catalana que fa rap fusió. Es diu Joina Canyet, amb dos disc a l’esquena, i lletres amb una forta càrrega feminista i reivindicativa. “Òrbita 9.18” és el seu últim treball que farà sonar a la llum de la lluna des del Far. Hi ha entrades a la venda al preu de 10 euros al portal entrapolis.com.

Joina Canyet ha passat per festivals com l’Acústica de Figueres o el Música Viva de Vic. Té dos discos al mercat: el primer anomenat Companyes, una crida al feminisme, l’empoderament de les dones i a la llibertat d’expressió; i Òrbita 9.18, un treball que reflecteix el moment de canvi personal que viu l’artista.

És un punt d’inflexió després de Companyes perquè coincideix en un moment de canvi d’etapa amb el final de la universitat, com també perquè són cançons que neixen dins la pandèmia. D’aquests dos factors neix un disc amb una sonoritat i unes lletres força diferent. Un retorn a casa. Són lletres que parlen de la necessitat de fer una parada a casa i té un aire més íntim, tot i que segueixo en la línia del rap. La sonoritat se’n va més cap a l’electrònica i la fusió.

Joina Canyet explica que el seu públic es bastant variat tot i reconèixer que la gent de la seva edat serà la que es sentirà més identificat amb les lletres d’Òrbita 9.18.

Són cançons que poden arribar a gent més jove per això que deia de les lletres, de la necessitat de tornar a casa, d’aquest moment d’inflexió de quan acabes la universitat i no saps què fer. Penso que pot arribar a gent de la meva edat.

Les entrades les podeu comprar al portal entrapolis.com. Com en totes les actuacions que es fan al Far les portes del recinte s’obriran a les 19:30h i hi haurà servei de bar i restauració. Qui ho vulgui pot pujar amb el Carrilet que a les 20:30, 21h i 21:30h i des de la parada de l’Oficina de Turisme, ofereix transport gratuït. La tornada des del Far es fa a les 23:30h i a les 24h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat