La cantant Maite Martín presenta el seu nou espectacle al Far de Calella

Maite Martin

La cantant catalana Maite Martín actua avui divendres al Far on ja fa dies que ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. Martín, que mai abans havia actuat a Calella, és un dels noms potents del cartell del NEC d’enguany. Una aposta molt transversal que també ha tingut en compte el flamenc.

Acompanyada pel guitarrista Alejandro Hurtado, arriba a la nostra ciutat amb el seu nou espectacle ”Memento”, un homenatge al flamenc antic passat pel filtre d’una cantaora actual.

El contingut de Memento no és molt tancat però sí és molt concret. És purament flamenc antiquíssim passat pel filtre d’una cantaora actual; és flamenc vintage ! A mi m’atrauen les coses antigues, les músiques d’arrel i m’agrada anar el més enrere que puc per construir els meus espectacles.

El d’aquesta nit és un espectacle pensat per espais íntims. De fet, Martín ha explicat que en aquest sentit no ha calgut retocar res del format original.

Memento és així, jo no adapto. Quan jo penso un espectacle, és d’aquella manera i necessita aquells elements. Jo mai adapto els meus espectacles a cap espai ja que musicalment estan creats com jo crec que ha de ser. Efectivament Memento és un espectacle íntim i posats a respectar, respecte també la formació de sempre, l’antiga de quan va començar el flamenc: cant i guitarra.

L’actuació d’aquesta nit de Maite Martín començarà a les 22h. Recordeu però que les portes s’obriran a partir de les 19:30h per qui hi vulgui pujar a sopar o a prendre una copa. El servei de restauració es tancarà a la 01:00 de la matinada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat