La celebració de l’aniversari d’Oncolliga tanca “Calella està de moda”

Passarel·la central del Calella està de moda
Passarel·la central del Calella està de moda

Més de 1.700 persones van assistir ahir al vespre a l’acte de celebració del sisè aniversari d’Oncolliga Calella, que es va fer en el marc de la passarel·la central del «Calella està de moda», a la Riera Capaspre.

Durant el seu parlament, la presidenta d’Oncolliga Calella, Mònica Buneri va destacar la feina que fa la seva entitat ajudant les persones malaltes de càncer i els seus familiars. Entre les activitats que habitualment fa Oncolliga hi ha xerrades de nutrició, tallers de risoteràpia, classes de pilates i la multitudinària marxa contra el càncer, que es va convertir el passat mes de maig en una marea de samarretes taronges.

També ahir es van posar a la venda, i al preu de 7 euros, els calendaris solidaris del 2016 amb persones i grups coneguts de la ciutat.

Amb els diners que es recapten sobretot es col·labora amb l’AVAH, l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital a través del projecte SSID, el Servei de Suport Immediat a Domicili. Es tracta d’un programa de suport a malalts terminals, atesos per l’equip de cures paliatives, tal i com subratllava Buneri en el seu parlament.

El president d’Oncolliga, Joaquim Gil, va recordar que Oncolliga Calella “va néixer enmig de la crisi econòmica i que ara ens trobem en un moment de crisi humanitària; cosa que es tradueix en solidaritat”. També va expressar que desitjaria que ningú morís de càncer i va apel·lar a l’esperança.

L’acte es va tancar amb la passarel·la central del Calella està de moda, amb els passis dalt de l’escenari de models que presentaven roba i complements de diverses firmes comercials.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat