La celebració del Carnestoltes arrenca amb la rua dels alumnes de l’Institut Bisbe Sivilla

Han sortit aquest matí en cercavila pels carrers pròxims a les instal·lacions, convertint-se en el primer dels centres educatius calellencs en festejar el Carnestoltes, que omple l’agenda cultural d’aquest cap de setmana. Li seguiran les cercaviles de l’Escola Pia (15.15h) i de l’Escola Freta (15.45h). Les dues escoles públiques de Calella, El Far i La Minerva, ho faran també a primera hora de la tarda, amb disfresses i música, però dins del centre.

Demà dissabte es farà la rua infantil pels carrers de Calella. Començarà a les 17.00h a la Plaça de l’Ajuntament quan el rei Carnestoltes hagi finalitzat el seu pregó. La cercavila passarà pels carrers Bisbe Sivilla, Romaní, Església i Ànimes, per dirigir-se llavors a la Fàbrica Llobet-Guri on hi haurà el final de festa: berenar, animació infantil i pluja de regals. L’entrada serà gratuïta. Hi participen els Geganters de Calella, l’Agrupament Escolta Montnegre i el Centre Obert Els Pins, amb la col·laboració de l’ADF de l’Alt Maresme.

A la nit, la sala polivalent acollirà el ball de disfresses, amb música de dj, confeti i pluja de regals, a càrrec d’Esdeveniments 7 vetes. Tot plegat a partir de les 23.00h i amb l’Agrupament Escolta Montnegre al servei de bar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *