La Ciutat estrena aquest divendres una tertúlia mensual amb joves

El programa matinal La Ciutat estrena demà divendres una tertúlia amb estudiants dels centres educatius de Calella. Serà de caràcter mensual i l’objectiu és que els joves puguin donar a conèixer la seva opinió sobre temes de ciutat i d’altres generals que marquen l’actualitat. Demà serà el torn de Sofia Quero i Carles Santaisabel, tots dos són alumnes de segon de batxillerat, concretament del batxillerat social-humanístic de l’Institut Bisbe Sivilla; de Lidia Ardiaca i Maider Garcia, de segon de batxillerat de l’Escola Freta i per part de l’Escola Pia en aquesta ocasió vindran Gina Cristià i Lucia Emanuel, que cursen quart d’ESO.

Aquesta nova aposta de la graella de Ràdio Calella Televisió té per objectiu donar veu al col·lectiu de joves que cursen estudis de batxillerat a Calella. Demà podran analitzar l’actualitat amb temes com ara la commemoració dissabte del 25N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència envers les dones; o el recent acord de govern que ha fet Pedro Sánchez novament president del govern d’Espanya.

Un altre dels temes que es posaran sobre la taula és el debat de l’ús dels mòbils als centres educatius. Els joves de Calella també podran dir la seva sobre les novetats anunciades per Nadal a la ciutat amb el  campament reial que s’instal·larà al Parc Dalmau i les novetats de la Rua de Reis, entre altres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *