Udols de Foc tindrà secció infantil de diables, tabals i malabars

La colla de diables està fent ruta per les escoles de Calella per donar-se a conèixer als nens i nenes i explicar-los que tindran secció infantil, també de tabals i malabars. L’acollida està sent molt bona i ja compten amb una quarantena d’inscrits. Aquest divendres 24 de novembre faran una reunió informativa sobre el projecte per créixer a l’Escola Oficial d’Idiomes, a la primera planta de La Fàbrica, oberta a tothom (19h).

Udols de Foc vol créixer incorporant canalla a la colla. Mònica Álvarez i Charly Rivera han passat aquest matí pel programa LA CIUTAT per explicar aquest projecte que ben aviat es farà realitat. La idea és tenir seccions infantils de diables i tabals, i una de malabars, que ara mateix no té rèplica en adults.

S’hi podran incorporar nens i nenes a partir de 6 anys, i és requisit imprescindible que la família s’hi comprometi.

Aquest divendres 24 de novembre es farà una reunió informativa a La Fàbrica (19h), que és on normalment assagen els adults. A més, tenen programats quatre tallers perquè la canalla conegui i provi les activitats: seran els dissabtes al matí del 2 i 9 de desembre i del 13 i 20 de gener.

Ara mateix la colla de diables Udols de Foc compta amb una seixantena de membres. La quota de soci és de 25 euros per als adults i de 15 euros per als infants. Faciliten el vestuari i material que es necessita pels espectacles que organitzen i als quals participen.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista d’aquest matí al programa LA CIUTAT:

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *