La Colla No Tinc Fred estrenarà capgrós amb motiu de la vintena Banyada Nadalenca

banyada

El capgrós Fredolic representarà a tots els valents que cada 25 de desembre es tiren a l’aigua. S’estrenarà aquest any amb motiu de la vintena edició de la Banyada Nadalenca i recrea la figura que dóna imatge a la Colla No Tinc Fred. S’ha organitzat una cercavila de presentació i posterior bateig, a la que també hi participaran els Geganters de Calella, però en Fredolic sortirà al carrer dies abans.

La Fira de Nadal que s’inaugurarà el pròxim 8 de desembre a la plaça de l’Església és la data escollida perquè el capgrós de la Colla No Tinc Fred es deixi veure per primera vegada. Hi tindran una carpa on vendran fotografies i productes de marxandatge.

És una de les sorpreses preparades per celebrar el vintè aniversari de la Banyada Nadalenca i, segons ha explicat Lluís Barri, portaven dos anys preparant-ho. “Volíem fer-ne una de sonada i vam pensar que ja que tenim en Fredolic, que és la nostra imatge gràfica, li podríem donar volum. I no serà una cosa passatgera, sinó que volem que ens vagi acompanyant en totes les activitats que fem”, ha apuntat. El capgrós s’ha construit a Pineda de Mar.

Acompanyat pels capgrossos de la Colla de Geganters i Grallers de Calella, en Fredolic es presentarà oficialment el 25 de desembre al matí, amb una cercavila que arrencarà a les 11 del matí des del carrer Sant Joan i anirà a parar al Passeig Manuel Puigvert. “A la zona de les Barques farem el bateix de presentació i hi haurà alguna figura que, podríem dir, li donarà l’alternativa”, ha afegit Barri.

Els festejos s’enllestiran a l’hora de la primera remullada, a les 12 del migdia. Les inscripcions es fan el mateix dia al Passeig Manuel Puigvert, a l’alçada del pas a nivell, però es poden avançar emplenant el formulari que està disponible al web de la Banyada Nadalenca. L’any passat van participar-hi 591 persones.

A continuació podeu escoltar l’entrevista íntegra a Lluís Barri, de la Colla No Tinc Fred, a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat