La Companyia Festuc Teatre porta diumenge a Calella l’espectacle de titelles “Adéu Peter Pan”

adéu peter pan

La Maria és una nena amb molta imaginació que es passa les tardes jugant a ser Peter Pan. Ella és la titella protagonista de l’espectacle que s’ha programat per aquest diumenge 3 de gener a la Sala Mozart (18h), dins del cicle de teatre familiar que organitza l’Ajuntament de Calella.

La Companyia Festuc Teatre de Lleida porta a Calella Adéu Peter Pan, un espectacle per al públic familiar que combina titelles, teatre i música; amb el qual sumen tres anys de gira. És la primera vegada que fan parada a Calella i presenten aquesta història plena de màgia basada en el popular conte de James Matthew Barrie. Ingrid Teixidó i Pere Pàmpols en són els directors.

És una nena que juga amb el seu avi a ser Peter Pan. I d’aquí neix la imaginació que la porta a despertar-se una nit al País de Mai Més, on apareixen els pirates, la campaneta i els indis, i tot l’imaginari que va escriure James Matthew Barrie. Aprofitem per donar-li la segona lectura, el missatge cap als adults perquè els toqui la fibra, i se sentin seus els personatges.

Adéu Peter Pan es podrà veure aquest diumenge 3 de gener a la Sala Mozart, a les 18h. S’adreça al públic familiar, recomanat per a nens i nenes més grans de 3 anys.

Des de la companyia es recalca que la funció es farà seguint tot el protocol anti-Covid pel que fa a la limitació de l’aforament, la distància física entre butaques, ús de la mascareta i dispensadors de gel hidroalcohòlic als accessos. Es demana arribar mitja hora abans de l’inici per fer una entrada escalonada i sense aglomeracions. Pere Pàmpols insisteix en el missatge que la cultura és segura.

Reivindiquem que la cultura és segura, que anar al teatre és una de les activitats més segures i necessàries que es poden fer avui dia. És una hora que s’entra, hi ha distància, la gent porta mascareta, no es parla i no es crida, s’entra i se surt de forma ordenada… És molt necessària per als nens i segura per a tothom.

Encara hi ha entrades disponibles al portal entrapolis.com al preu de 6 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat