L’Espai Jove organitza per primer cop un túnel del terror

Per commemorar la tradicional festa anglosaxona vigília de tots Sants, el Halloween, l’Espai Jove de Calella ha organitzat un túnel del terror pel pròxim 31 d’octubre. Un hospital amb un ambient tètric serà la temàtica d’aquest túnel que estan organitzant 15 joves calellencs. L’entrada serà gratuïta i és apta per a tots els públics.

Els més valents podran gaudir el pròxim dia 31, vigila de tots Sants, del túnel del terror que estan organitzant a l’Espai Jove de Can Saleta. Dies intensos de feina, de tallers i d’assemblees per tenir-ho tot a punt per a Halloween, la tradicional festa anglosaxona que cada cop se celebra a més llocs d’arreu del món i que coincideix amb la festivitat de la Castanyada.
Quinze joves calellencs estan enllestint el que serà el primer túnel del terror calellenc. Organitzats per assemblees i comissions portaran el Halloween a Calella. Ho ha explicat la dinamitzadora juvenil de Calella, Vanessa de León.

Dilluns, dimarts i dimecres, els joves estaran preparant el Halloween perquè tots els calellencs puguin gaudir d’aquest túnel. S’ha organitzat per comissions i assemblees per poder fer-ho. Ho han fet depenent del que els hi agrada més i el que poden aportar. Uns fan la pintura, els altres el so… cadascun fa una cosa.

El túnel ens endinsarà en un hospital amb un ambient molt tètric. Això sí, és apte per a totes les edats i es podrà accedir en grups de cinc persones.

El túnel es farà a la tarda a Can Saleta. Hi seran els joves fent d’actors, dins d’aquest hospital tètric. Es podrà accedir en grups de cinc persones. S’havia proposat també de fer la Castanyada diabòlica però no va no prosperar en les assemblees.

La proposta va néixer de les assemblees “Participa” en les que hi col·laboren els joves de Calella i on es proposa la realització de tallers i activitats. El túnel del terror va ser la proposta guanyadora per celebrar la Castanyada entre els joves.

L’hora en la qual s’obriran les portes de l’activitat temàtica encara està per confirmar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *