La Confraria de Setmana Santa agraeix la participació a la Processó del Silenci i la Llum

S’emplaça ara a valorar el desenvolupament de la processó de Divendres Sant, enguany amb més participants i igualment amb una bona resposta de públic, que va seguir-la amb un silenci respectuós. La confraria calellenca ha dit que estudiarà si el nou recorregut és el mes idoni o si cal retornar al que es va fer l’any passat.

Un recorregut més llarg i la sortida d’un nou pas, el Petó de Judes, han estat les principals novetats de la segona edició de la recuperada processó de Setmana Santa de Calella. Des de la confraria s’agraeix la participació d’enguany, tant amb nombre de portadors com de públic que va seguir-la des de la seva sortida de l’Església Parroquial.

La resposta de la gent és impressionant. Es veuen escenes realment emocionants, tant els creients com els que no, la gent recorda moments de la seva vida i la processó els transmet emocions que es veuen al carrer

El president de la Confraria de Setmana Santa, Jordi Martí, també s’ha referit al nou recorregut exposant que s’analitzarà si és el més idoni o es recupera l’inicial.

Valorarem si el fet de ser més llarg l’ha fet més pesada per a la gent o per als participants. És un dels temes que tenim que valorar en la pròxima reunió de junta, si és adient canviar el recorregut o hem de tornar al que vam fer l’any passat

La processó va aplegar un centenar de persones, membres de les dues confraries que hi ha a la ciutat, a qui van acompanyar els timbalers. Estava encapçalada per quatre armats, entremig els quatre passos i la va tancar la banda de l’Escola de Música de Can Llobet.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.