Els creadors de La Montnegre, molestos amb les declaracions dels organitzadors del Carpe Birrem

LaMontnegre_sl-900x300

En un comunicat publicat a les xarxes socials, la cervesera artesana de l’Alt Maresme ha retret als organitzadors del festival que “no és coherent” que afirmin que “els agradaria tenir la seva cervesa punxada” i “al mateix temps no ens hagueu convidat aquest any perquè, com que el format és el mateix que l’any passat, ‘enteneu que la nostra resposta segueix sent la mateixa'”.

Els creadors de La Montnegre són els calellencs Pere Badalló i Adrià Dangla; i el canetenc Santi Triviño, han respost a les declaracions que van realitzar els organitzadors a la roda de premsa de presentació del festival. Els productors de La Montnegre creuen que “si totes aquestes bones paraules fossin certes, haguéssiu fet el gest de convidar-nos-hi, ja que no hi teníeu res a perdre; n’haguéssim pogut parlar i potser fins i tot ens hauríem entès”.

Han explicat que les desavinences amb els organitzadors de la fira venen arrel de la segona edició, quan van editar el fulletó informatiu de l’esdeveniment amb el seu logotip però amb informació errònia –la web d’una altra cervesera i un lloc de procedència incorrecte–, tot plegat abans d’haver arribat a un acord perquè la cervesera local participés a la fira. També han afegit que des d’Esdeveniments 7 Vetes no s’han disculpat amb ells.

En relació a la seva participació al Barcelona Beer Festival, han afirmat que no és realista la seva comparació amb el Carpe Birrem i que no coneixen les seves raons ni les condicions en les que van col·laborar amb la fira de cervesa barcelonina.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat