Inscripcions obertes per participar en els Clubs de lectura

De nou la Biblioteca Can Salvador de la plaça organitza els Clubs de lectura en els quals ja t’hi pots inscriure.

Un petit plaer per a molts és la lectura, justament per això que la Biblioteca organitza diversos Clubs de lectura per tal de compartir l’experiència amb altres lectors o lectores. Dolors Llavall és la directora de la Biblioteca Can Salvador de la plaça.

Tenim obertes les inscripcions per qui vulgui participar en els Clubs de lectura de la Biblioteca. Hi ha el llibre obert que és el club general que comença el 2 de setembre, tardes de tertúlia dirigit a la gent gran que cada 15 dies hi ha taller de memòria o club de lectura, hi ha el Club d’anglès, les tertúlies en català organitzat per l’Oficina de català, el Club infantil i també n’hi ha d’externs com el de l’esplai.

Així doncs, queden obertes les inscripcions per a tots els clubs.
El Club de lectura per adults Llibre Obert, comença el 2 de setembre, per això ja es pot recollir el llibre que és “El club de lectura Jane Austen” de Karen Joy. L’activitat està coordinada per Lluís Barri i es farà cada primer dilluns de més a les 19:00h. Dirigit a tothom a partir de 18 anys.

Tardes de tertúlia és el Club de lectura sènior coordinat -des de fa anys- per Quima Martínez, es farà dijous a les 18.00h . La primera trobada on llegiran Emma de Maria Barbal serà el 12 de setembre. Aquest es complementa cada 15 dies amb el taller de memòria, les persones que ho vulguin es poden apuntar independentment un de l’altre.

Per practicar anglès hi ha el club d’anglès que té lloc cada setmana comença el 3 d’octubre a les 19 h i llegiran per parts “About a Boy”. En aquest cas les places són limitades i s’ha de tenir un nivell mitjà o alt.

També hi ha les tertúlies en català per aquelles persones que vulguin millorar l’idioma. Aquesta activitat està organitzada per l’Oficina de català i es realitza els divendres al matí. La data d’inici és el 4 d’octubre. El primer llibre que llegiran és “Marcus Marc y la ruta del cacao” de la calellenca Núria Martí.

El Club de lectura infantil, és per a lectors i lectores de 9 a 12 anys i coordinat de manera dinàmica per Mon Mas. En aquest cas també comença el 4 d’octubre un divendres al mes a les 17.30h i el llibre que hauran de recollir és “Los imaginarios”. Un altre club que començarà el 4 d’octubre però en aquest cas a les 19h és el juvenil, que comprèn les edats de 13 a 15 i llegiran “Solos” d’Alvaro Fuentes.

Llavall ens explica que per apuntar-se cal fer-ho a la Biblioteca.

Es necessita el carnet de la biblioteca, venir a buscar el llibre, llegir-lo i venir el dia de la trobada per comentar-lo. Aquest llibre és gratuït, és amb préstec. Els llibres ens els proporciona la central de préstec de la Generalitat durant un més i després el tornem, així totes les biblioteques tenen exemplars d’una mateixa obra perquè tots el puguem llegir.

Unes activitats que permeten llegir, enriquir-nos i ens fa una mica millors tot passant una bona estona entre amics i amigues.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *