La corba d’ingressats per coronavirus a l’Hospital de Calella es manté estable

HOSPITAL WEB 2

Els indicadors de la Covid segueixen la tendència estable cap a una millora i així es mostra en les dades de l’Hospital de Calella que en els darrers dies només ha registrat un ingrés per la malaltia. Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en els darrers quatre dies no s’ha compatibilitzat cap alta, ni cap defunció. Ara mateix, al centre s’hi estan atenent un total de sis pacients positius per coronavirus, mantenint la corba d’ingressats en una certa estabilitat.

Pel que fa a les dades epidemiològiques locals, el risc de rebrot se situa en 95,07 punts, en un nivell mitjà; la taxa de reproducció també es manté en l’1,01. En els últims set dies s’han diagnosticat 9 casos positius per coronavirus, que deixa l’acumulat dels darrers quinze en 18. La incidència acumulada per cada 100.000 habitants és de 94,39.

Des de la Corporació recorden que cal no abaixar la guàrdia i continuar aplicant les mesures de seguretat bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent, distanciament i ventilació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat