La corba d’ingressos per Covid a Calella, a l’alça

Imatge d’arxiu
Imatge d’arxiu

Ja hi ha 81 persones ateses per Covid als centres calellencs de la Corporació del Maresme i la Selva. En els últims 4 dies, i segons l’última actualització d’incidència de l’epidèmia, s’han registrat 1 defunció a l’Hospital Sant Jaume i 1 altra al sociosanitari. La corba d’ingressos per positius per coronavirus continua a l’alça. Des de l’organisme sanitari s’insisteix en què cal seguir les indicacions per minimitzar el risc de contagi, i això passa per reduir el contacte social i seguir aplicant les mesures d’higiene bàsica: distància, rentat de mans freqüent i mascareta.

Actualment hi ha 41 persones ingressades per Covid a l’Hospital de Calella i 40 al sociosanitari de Calella. Tenint en compte l’últim recompte de dilluns, al Sant Jaume  s’han registrat 16 nous positius i s’han donat 17 altes. Dues d’elles per fer el trasllat del pacient a un altre centre sanitari i quatre que han passat al sociosanitari. En els últims quatre dies s’ha produït 1 defunció.

Amb els quatre trasllats des de medicina interna, s’han reportat 7 ingressos al sociosanitari. També 1 defunció.

Al conjunt dels centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 43 persones.

S’estabilitzen els indicadors epidemiològics, encara al llindar de risc molt alt

L’índex de risc de rebrot ha arribat als 769 punts a Calella, dins dels paràmetres dels últims dies. Amb tot, el risc encara estar al llindar de molt alt.

mapa calellaSegons les dades aportades del grup de recerca BIOCOM de la UPC, a Calella s’han diagnosticat 82 casos positius per Covid en l’última setmana. L’acumulat de les últimes dues setmanes és de 163 casos confirmats per prova PCR o test d’antígens.

La taxa de reproducció de l’epidèmia continua per sota de l’1.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat