L’espectacle familiar de dansa “Zaquizamí”, aquest diumenge al Cicle Cultural

El Cicle Cultural torna aquest diumenge al teatre de la Sala Mozart amb una proposta familiar de dansa i música. La companyia del coreògraf, director i artista multidisciplinar Roberto G. Alonso porta a Calella una de les seves produccions més aplaudides “Zaquizamí”, que certifica el seu segell particular imaginatiu i detallista. L’espectacle es podrà veure diumenge a la tarda (18h) a l’equipament cultural calellenc, amb entrades disponibles al preu de 6 euros a entrapolis.com i a taquilla.

Zaquizamí era el nom dels espais on es guardaven els objectes en desús. El d’aquesta història és al fons del passadís: té tres prestatges mal posats, una porta amb pany i clau i un endoll que no funciona. Cada cop que s’apaga el llum s’hi fa una festa i els seus habitants, els que no es veuen però hi són, comencen a viure, a jugar i a somiar quan es pensen que els senten.

Un espectacle de dansa on les joguines i andròmines abandonades a les golfes prenen vida, busquen noves oportunitats i fan dels seus defectes virtuts. Un cant a la diversitat, a la solidaritat i a l’esperit de superació.

Hi ha entrades disponibles al portal entrapolis.com al preu de 6 euros. Recordem que hi ha preus reduïts per als col·lectius de gent jove i persones amb diversitat funcional o que estiguin en procés de reinserció social. En aquest cas, les hauran de retirar a taquilla de la Sala Mozart.

D’acord amb el protocol anti-covid a l’àmbit cultural, l’aforament de la sala estarà limitat al 50% i es respectarà la distància entre els seients dels grups bombolla. Serà obligatori l’ús de la mascareta. Es recomana arribar amb 30 minuts d’antelació per fer una entrada esglaonada. En aquest moment i també a la sortida és important guardar la distància de seguretat d’1,5 metres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *