Canvis a la façana consistorial hores abans d’entrar en campanya electoral

Aquesta mitjanit entrem en campanya electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Cs va denunciar a la Junta Electoral la presència de la pancarta que demana l’alliberament dels presos polítics i el llaç gros a la façana de l’Ajuntament, tal com va confirmar el seu portaveu, Guillermo Gomis. Hores abans del període electoral, a la façana de l’Ajuntament ja no es pot llegir la pancarta i s’ha retirat el símbol que hi havia al balcó dret del primer pis. Des del Govern Municipal no s’ha volgut confirmar si s’ha rebut ordre judicial per garantir la neutralitat política de l’edifici durant els 15 dies abans dels comicis del 14 de febrer. O si, per contra, s’ha tapat la pancarta i s’ha tret el llaç groc de mutu propi, com en anteriors ocasions.

El portaveu del Govern Municipal, Josep Torres, ha dit en l’entrevista d’aquest matí que el PSC s’ha mantingut al marge d’aquesta qüestió i, de fet, no tenia constància dels canvis que ha donat a conèixer Ràdio Calella TV. També ha reconegut que els socialistes no impediran que es tornin a fer visibles el símbol i la pancarta que denuncien la situació d’empresonament i d’exili dels líders polítics i socials que van promoure el referèndum d’independència.

Nosaltres no hem demanat res perquè l’altra vegada ja es va retirar per campanya electoral. Suposo que serà així, però ni ho he preguntat perquè no és essencial. Opino que s’ha de retirar, això sí, però si després es vol tornar a posar tampoc res a dir.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *