La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha rebut més de 100 donacions per fer front a la Covid-19

hospi

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha rebut una allau de solidaritat durant la pandèmia de la Covid-19 amb donacions de prop d’un centenar d’empreses, entitats, institucions i particulars. Totes aquestes donacions han estat en forma de material sanitari, aparells tecnològics o inclús alimentació. Des de la Corporació han agraït l’esforç de totes aquestes persones que amb una simple donació han ajudat als professionals sanitaris a seguir al peu del canó en moments tan difícils.

Des de material sanitari per fer front a la pandèmia, passant per sopars o esmorzars per recuperar forces, fins a tauletes i mòbils perquè els pacients poguessin estar en contacte amb els seus familiars. Aquestes són algunes de les nombroses donacions que han rebut els hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Ester Bou és la cap de compres i logística de la Corporació.

El que és material sanitari, les empreses que han fet donacions, són empreses que utilitzen aquest material però van decidir donar-los i ara s’han trobat que no poden comprar aquest material perquè el mercat està exhaurit. Tot el que és pantalles, salva orelles, obres portes, s’han ajuntat persones anònimes i amb impressores 3D ens han fet tot el material de protecció necessari. És gent que ho feia a banda de la seva pròpia feina.

Per rebre totes aquestes donacions l’hospital ha habilitat un magatzem per ubicar tot el material. Un magatzem que també ha estat una donació del propietari del local. Bou també ha dit que no tenen paraules suficients per agrair tota la solidaritat rebuda.

La veritat és que ha estat tot molt d’apreciar. Hem tingut al voltant d’unes 130 donacions entre empreses, entitats i persones anònimes que han donat alguna cosa. És molt i molt d’agrair tota aquesta solidaritat.

Una organització col·lectiva, que en moments de dificultat,  han volgut posar el seu granet de sorra per fer front a una de les pitjor crisi sanitàries de les darreres dècades

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat