La Corporació de Salut del Maresme i la Selva posa en marxa la «TSI Cuida’m»

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva ha implantat aquest desembre un protocol d’identificació i actuació en els seus hospitals i Centres d’Atenció Primària per a aquelles persones que, pel seu estat de salut o per les seves característiques especials, necessiten una atenció diferenciada.

Les persones que poden disposar d’aquesta targeta són aquelles que tenen les patologies o diagnòstics com ara una demència moderada, dany cerebral amb trastorn de la conducta, retard mental, autisme o malalties minoritàries cognitiu-conductuals de base genètica en l’edat pediàtrica amb trastorn de conducta.

Es tracta de la identificació amb la targeta “TSI Cuida’m”, que és una targeta sanitària individual que permet als serveis sanitaris i als professionals identificar immediatament aquelles persones que necessiten l’atenció diferenciada i activar un protocol concret i adaptat a les seves necessitats.

L’objectiu és també facilitar l’acompanyament per part de familiars o cuidadors durant la visita, o quan li fan proves diagnòstiques. La posada en marxa del protocol s’ha fet aquest passat desembre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat