El xef creatiu de La Tapa Teka competirà pel “ganivet daurat” de Top Chef 4

Xavier Viamonte, a la dreta, a la cuina del restaurant La Tapa Teka

El jove Xavier Viamonte, propietari i xef creatiu del restaurant calellenc La Tapa Teka, serà un dels concursants de la pròxima edició del talent Top Chef que s’emet per Antena 3. Va ser un dels escollits en el càsting per a la quarta edició del programa culinari amb el qual es busca “el millor cuiner d’Espanya”. Encara no s’ha anunciat la data de l’estrena del programa, que l’any passat va guanyar el xef alemany Marcel Ress.

El programa tornarà a posar en solfa a gairebé una vintena d’aspirants a convertir-se el millor xef d’Espanya, que s’endurà el “ganivet daurat”. Entre els escollits per participar-hi hi ha el jove cuiner Xavier Viamonte, que és el propietari i xef creatiu del restaurant La Tapa Teka del carrer Jovara de Calella. L’establiment va obrir portes l’abril del 2016 i ofereix una carta variada de tapes, textures i sabors que et porten, segons expliquen, a un “eclèctic viatge gastronòmic”.

Als fogons de Top Chef, que s’emetrà per Antena 3 en una data encara per confirmar, hi haurà concursants d’alt nivell. La informació que s’ha facilitat encara és molt escassa i només a través dels promocionals que s’han penjat al web oficial del programa s’explica que una de les concursants és una noia que amb només 23 anys és cap de cuina i que també hi ha el propietari d’un restaurant de Salamanca amb una estrella Michelin.

Top Chef, amb emissió setmanal per Antena 3, estarà presentat per Alberto Chicote, que formarà jurat amb Susi Díaz i Paco Roncero.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *