La Corporació llança la campanya “Aquestes festes, regala salut!”

regala salut

Els professionals sanitaris de l’Alt Maresme i la Selva asseguren que seguir les mesures de prevenció contra la Covid és el millor regal que ens podrem fer per aquestes festes nadalenques. És el missatge que traslladen en les càpsules de vídeo que la Corporació difondrà durant aquests dies per conscienciar la població d’actuar amb responsabilitat, sobretot ara que els indicadors de la pandèmia han empitjorat. Es podran veure a les xarxes socials.

El primer dels vídeos el protagonista una de les metgesses d’Urgències de l’Hospital de Blanes, la doctora Neus Rothemund, i parla de la importància de complir amb l’aïllament si s’és contacte estret d’un positiu.

Son documents amb missatges breus i directes, sobre les mesures preventives per frenar l’expansió de la Covid. Perquè la situació epidèmica obliga ara més que mai a no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint la interacció social només dins el grup bombolla.

Les dades epidemiològiques s’han disparat a Calella

Segons les anàlisis del grup de recerca BIOCOM de la Universitat Politècnica de Catalunya, el risc de rebrot a Calella continua disparat en valors molt alt. Les últimes dades el situen en els 1.026,95 punts. La velocitat de reproducció s’ha enfilat fins el 2,8.

També s’indica un important augment de casos positius per coronavirus en els últims 7 dies a Calella. Un total de 60 casos diagnosticats per PCR o test d’antígens, quan la setmana anterior només se n’havien confirmat 17.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *