La Corporació torna a permetre a les embarassades assistir amb un acompanyant a les ecografies

Les gestants de l’Alt Maresme ja poden tornar a assistir acompanyades a les ecografies obstètriques des d’aquesta setmana. És la mesura que ha decidit flexibilitzar la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en tots els seus centres donat la disminució del nombre de casos positius per coronavirus ingressats als hospitals.

Fa un any que les embarassades a qui la Corporació de Salut del Maresme i al Selva fa el seguiment que han d’assistir soles a les ecografies de control. L’esclat de la Covid va provocar que des del Servei de Ginecologia i Obstetrícia es decidís prendre un conjunt de mesures per reduir, en la mesura del possible la propagació del virus. Entre aquestes, estava la prohibició d’assistir acompanyada a una de les ecografies obstètriques, i per tant, la gestant havia d’acudir sola la consulta.

La disminució dels positius ingressats als hospitals de la Corporació ha fet que aquesta mesura es pugui flexibilitzar. Ara es permetrà que la gestant vagi acompanyada d’una única persona, que haurà de seguir en tot moment les mesures de prevenció. És a dir, rentat de mans en entrar i sortir del centre, portar la mascareta posada – preferiblement una quirúrgica o FFP2 – i mantenir la distància de seguretat.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *