La Covid no dona treva a l’hospital de Calella

En només una setmana, l’hospital comarcal Sant Jaume de Calella ha registrat 41 nous ingressos per Covid, segons ha informat l’organisme sanitari, que confirma 4 morts més per la malaltia. La xifra d’entrades és alta però també ho és la de sortides, perquè entre el 7 i el 14 de juliol s’han donat 49 altes. La incidència del coronavirus també afecta a nivell de personal sanitari, amb baixes per positius per coronavirus que coincideixen amb l’època vacacional.

Segons l’últim recompte fet públic ahir dijous, a l’hospital de Calella hi ha 41 llits ocupats per pacients positius per coronavirus. En l’última setmana, del 7 al 14 de juliol, al centre s’hi han registrat 41 ingressos i s’han donat encara més altes, un total de 49. A tot això, es confirmen 4 defuncions més per la malaltia.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa que té 16 professionals de baixa i en aïllament per la Covid.

Les dades epidemiològiques locals continuen dins d’uns paràmetres de risc molt alt, amb una incidència acumulada a 14 dies de 770. Segons dades del BIOCOMSC, en aquest període s’han comunicat 149 positius diagnosticats amb PCR o test d’antígens.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *