La CSMS, amb la Marató de TV3

Els professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva participen un any més amb la Marató de TV3, enguany dedicada a la diabetis i l’obesitat. Aquesta mateixa tarda a la sala d’actes de la Cooperativa l’Amistat hi ha una conferència la diabetis i l’obesitat a càrrec de la doctora Susanna Curós, metgessa de família i directora del Cap calellenc. Serà a partir de les 20:15h.

D’altra banda, dissabte es fa una taula rodona sobre la diabetis i l’obesitat a les 11 del matí a les instal·lacions de l’Arxiu Municipal de Malgrat de Mar.

Diferents professionals de la medicina debatran sobre la diabetis i la prevenció de les malalties metabòliques. És previst que hi assisteixin Ramon Gomis, endocrinòleg i director de Recerca de l’Hospital Clínic de Barcelona i director científic del CIBERDEM de l’Institut de Salut Carlos III; Albert Corsellas, professor de l’Escola d’Hosteleria de Sant Pol de Mar; Montserrat Tejedor, metgessa especialista en medicina familiar i comunitària dels CAP de Malgrat i Palafolls; Mireia Hernández, DUI de pediatria dels CAP de Malgrat i Palafolls i la cap d’infermeria d’aquests centres d’assistència primària, Sílvia Valtierra.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *