La CSMS inclou a la memòria del 2015 la reforma i ampliació de l’Hospital de Calella

Hospital de Calella, arxiu

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que gestiona els hospitals de Calella i Blanes i diferents centres d’assistència primària de la zona, es marca com a reptes de futur la remodelació i ampliació de l’Hospital Sant Jaume de Calella, la construcció de nous quiròfans a l’Hospital de Blanes i la remodelació del CAP de Malgrat de Mar. Això és el que es desprèn de la memòria de l’activitat del 2015 que s’ha donat a conèixer.

L’adjunt a la direcció de la corporació sanitària, el doctor Marcel Prats, ha dit a aquesta emissora que el repte passa per incrementar el tipus d’activitat i així poder aconseguir més ingressos de CatSalut. Preguntat si també hi ha la possibilitat d’aconseguir ingressos per la combinació de gestió privada als centres de la CSMS, el doctor Prats aposta perquè sigui pública i provingui tota de CatSalut.

El pressupost amb què va comptar la Corporació de Salut del Maresme i la Selva durant el 2015 va ser de gairebé 100 milions d’euros. Una xifra que el doctor Marcel Prats considera inferior al que es necessita per tirar endavant tots els serveis que es presten.

La memòria d’activitat del 2015 destaca un alt grau de satisfacció global dels usuaris dels centres sanitaris. Concretament, les enquestes que es fan a través del Pla d’Enquestes de Satisfacció i d’Assegurats Plaensa 2015 del CatSalut donen una nota del 8,1. A més, el 85 per cent dels enquestats tornaria a escollir els hospitals de la CSMS en cas d’haver de tornar a un centre sanitari. Un nivell de satisfacció que segons el Doctor Prats s’ha de mantenir.

El doctor Marcel Prats confia en poder traslladar aquestes inquietuds i els reptes de futur que recull la memòria del 2015 a la visita que realitzi el conseller Antoni Comín després de l’estiu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *