La CUP demana Juntes de Portaveus telemàtiques per seguir l’evolució del coronavirus

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Núria Freixas, la portaveu de la CUP Calella, vol demanar a l’alcaldessa que convoqui de forma telemàtica la reunió de tots els grups municipals perquè es puguin traslladar i debatre propostes sobre la gestió de la crisi del coronavirus. Es van reunir dijous passat a la sala de plens, i des de llavors han estat permanentment en contacte per Whatsapp. Però els cupaires consideren que caldria una nova trobada que ells aprofitaran per plantejar la necessitat de reforçar pressupostàriament l’àrea de Política Social preveient les necessitats que apareixeran com a conseqüència de l’aturada econòmica obligada per l’ordre de confinament.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Freixas ha apuntat que s’hauria de fer una nova distribució pressupostària que derivi a despeses socials algunes inversions que no es podran executar. Parla específicament d’esdeveniments esportius com la Volta a Catalunya o l’IRONMAN.

Volem proposar al Govern que es faci una reunió per plantejar diverses propostes (…) A nivell de pressupost, la partida d’alguns esdeveniments com la Volta o l’IRONMAN, que no es faran, repartir-les a Serveis Socials que ara serà molt important perquè hi haurà una aturada econòmica molt important.

En relació a la gestió feta fins ara per part de l’executiu de Junts per Calella i el PSC, i del comitè de crisi creat, la CUP reconeix que s’han estat fent esforços notables per mantenir la població informada i que les mesures adoptades fins al moment són correctes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat