La CUP denuncia les condicions laborals dels treballadors de l’hoteleria

Jan Catà, arxiu
Jan Catà, arxiu

Els responsables de la CUP de Calella consideren que el sector turístic de la ciutat té moltes mancances i reptes com ara millorar les condicions laborals dels seus treballadors.

Segons el regidor de la CUP a l’Ajuntament de Calella, Jan Catà, el seu partit no es cansarà de defensar els drets i les condicions laborals de tots els treballadors en general, i del sector turístic en particular.

Jan Catà denuncia la connivència que, al seu parer, hi ha entre el poder polític i empresarial que va en detriment de les condicions laborals dels treballadors.

Catà va més enllà i diu que no veu, en el cas concret de l’Associació Turística de Calella, molt predisposats als seus membres a millorar les condicions laborals dels treballadors del sector.

Tot i aquesta crítica, el regidor de la CUP diu tenir la mà estesa amb l’ATC i els molts empresaris que apliquen bones pràctiques empresarials de respecte als treballadors.

Recordem que la CUP ha fet públic a través de les xarxes socials un escrit reflexionant sobre les condicions laborals dels treballadors del sector turístic en general arran d’un polèmic correu enviat per un dels integrants de l’ATC en què alertava de la presència d’inspectors a la zona.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat