Queixa d’un pacient calellenc pel temps d’espera per operar-se d’un ull

Jordi Sans, ahir a Ràdio Calella

Jordi Sans Serra ha relatat en una entrevista al Bon dia de Ràdio Calella TV que porta pràcticament cinc mesos esperant que l’operin de la vista a l’Hospital Sant Jaume de Blanes. Ha de passar per cirurgia perquè li corregeixin les diòptries i pugui així compensar la visió. Ha explicat que el seu estat actual l’impedeix fer vida normal i es queixa que, tot i haver-ho reclamat en diverses ocasions al servei d’atenció al pacient, no li escurcen els terminis.

2016-07-06-PHOTO-00006133Cansat de queixar-se de l’espera i de reclamar que li avancin l’operació a què s’ha de sotmetre. Jordi Sans i Serra ha passat pel Bon dia per explicar les dificultats que ha de sortejar en la seva vida quotidiana per culpa de les diòptries que té a l’ull esquerre. Li van detectar el passat mes de febrer arran d’una operació de cataractes a l’altre ull, amb resultats satisfactoris. En aquest li ha quedat 1 diòptria, a l’altre 6. Comenta que l’optometrista que li va fer la prova va explicar-li que aquesta diferència de graduació dificulta que el cervell pugui interpretar correctament les imatges que rep dels dos ulls i ha de fusionar.

“El doctor em va dir que el cervell no ho assimila. No puc conduir perquè no veig bé les distàncies, tampoc puc llegir i m’entrebanco amb els escalons o anant per les voreres si són de mides i colors diferents”, ha assegurat.

Sans ha fet una crida a través de Ràdio Calella TV perquè li escurcin el temps d’espera per passar pel quiròfan altra vegada a l’Hospital de Blanes. Calcula que no serà abans d’aquest pròxim mes d’octubre o novembre, però insisteix que la seva malaltia l’impossibilita. Recalca que ho ha reclamat múltiples vegades al servei d’atenció al pacient del centre hospitalari calellenc però que no li solucionen.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *