La CUP diu que la Guàrdia Civil no és benvinguda a Calella

Vehicles de la Guàrdia Civil estacionats a prop de la caserna de Calella

La presència d’un contingent de gairebé 200 efectius de la Guàrdia Civil destacats a Calella ha generat força polseguera en les darreres hores, després que Ràdio Calella TV informés del pas d’almenys nou furgonetes circulant pels carrers de la ciutat. Els agents s’allotgen en diferents hotels del centre. A banda dels comentaris que això ha suscitat a les xarxes socials, també l’alcaldessa s’hi ha referit al seu perfil de Twitter.

Montserrat Candini ha compartit una piulada irònica que convida als calellencs a «rebre els guàrdies civils amb un somriure i un clavell». Aquesta flor és la que els veïns de Valls van regalar als agents que van personar-se a la redacció de El vallenc per comprovar si s’hi estaven imprimint les paperetes del referèndum.

Des de la CUP han reprovat la presència a Calella del contingent de la Guàrdia Civil, com anteriorment havia fet amb els efectius de la Policia Nacional. “Que se’n vagin perquè aquí no són benvinguts”, ha afirmat el regidor Jan Catà a Ràdio Calella TV, tot i admetre que lluny d’espantar la població i atemorir-la perquè no vagi a votar “la seva presència està creant més independentisme del que aconseguiríem nosaltres fent feina durant molts mesos”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *