Cubs de formigó per garantir la seguretat al carrer Església

L’àrea de Seguretat de l’Ajuntament de Calella ha substituït les tanques de formigó que havia instal·lat al llarg de tot el recorregut del carrer Església per uns cubs de formigó de dues tones i mitja.

 

Segons el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Torrent, les tanques anomenades «New Jersey» que es van instal·lar l’endemà de l’atemptat a Barcelona el 17 d’agost eren de lloguer i aquests cubs són propietat del consistori. S’han pintat de blau i l’àrea de Comunicació està estudiant la possibilitat de posar panells o fotografies per fer-ho més agradable a la vista: “Disposem d’aquests cubs de formigó que pesen dues tones i mitja, que són propietat de l’Ajuntament, els hem pintat i hem canviat unes per altres, no queda tan aparatós. N’hi ha 15 de cubs de formigó i ara des de Comunicació estan estudiant de posar uns vinils o unes fotografies per fer-ho més agradable a la vista”.

Els primers cubs de formigó estan instal·lats passat el carrer Creus i de manera estratègica arriben fins a la confluència del carrer Església amb Cervantes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *