S’acaba el termini per votar per correu

Les persones que hagin sol·licitat el vot per correu a les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest proper diumenge tenen fins avui dijous a les 14.00 h per anar fins a l’oficina de correus a portar el vot.

El termini per votar per correu s’amplia fins a les 14 h de demà divendres en el cas de les ciutats on avui és festiu, com Barcelona que celebra la festivitat de la Mercè.

La junta Electoral Central va acordar la setmana passada ampliar en un dia el termini per a dipositar el vot per correu a les eleccions catalanes. Així aquest termini s’amplia fins avui, dijous 24 de setembre a les Oficines de Correus de tota Espanya, en els horaris establerts en cadascuna d’elles, i fins demà 25 de setembre fins a les 14.00 h en aquelles localitats on avui sigui festiu.

D’altra banda, avui s’ha presentat l’aplicació Eleccions 27S, que permetrà consultar des del mòbil o des de la tauleta els avanços de participació i els resultats de l’escrutini de les eleccions al Parlament de Catalunya del diumenge 27 de setembre. La novetat, en aquest cas, és que s’afegeix la possibilitat de tenir-los per comarca. A més, l’usuari també té l’opció de marcar com a favorit una determinada circumscripció, comarca o municipi que es vulgui seguir de forma preferent.

Eleccions 27S és una aplicació mòbil gratuïta disponible en català, castellà i anglès per a iOS i Android i es pot descarregar des d’aquest enllaç: http://www.parlament2015.cat/ca/app

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.