La CUP presentarà la seva candidatura el pròxim 28 de febrer

Membres de l'assemblea local de la CUP en un acte recent a l'Espai Mercat

El partit anunciarà com queda definida la seva llista el dijous 28 de febrer al Teatre Orfeó Calellenc (20:00h). Els cuparies inicialment havien proposat el 21 de febrer com a data per a presentar la seva candidatura a les eleccions municipals, però per la vaga general convocada per aquell mateix dia, van canviar-ho per adherir-se a la vaga.

Núria Freixas, de l’assemblea de la CUP, va explicar en una entrevista a l’Info Vespre els motius pel canvi de dia.

Teníem l’acte programat de feia dies. Hi havia la vaga del 7 de febrer i al final hi va haver un canvi al 21 de febrer i ens vam adherir a la vaga. Vam intentar trobar altes opcions de dies però és impossible no hi havia compatibilitat ni amb el grup d’Ovidi, que té la llista super plena, ni amb nosaltres que ens oferien un dia però coincidia justament amb carnaval… i hi havia una acumulació d’actes a Calella que ho feien incompatible.

La candidatura es donarà a conèixer amb la projecció d’un vídeo inicial on es presentarà a tots els membres, d’una llista encara ampliable. Tot seguit serà el torn dels parlaments dels cinc primers de la llista.

És el mateix format que fèiem el dia 21 de febrer. Hi haurà un petit vídeo inicial on sortirà tota la llista, la gent que ens presentem, els que som de moment, perquè la llista serà ampliable. Però de moment hi ha la llista que tenim feta que és molt i molt potent. Doncs farem un vídeo que sortirem tots allà, i després l’escenari pujarà l’assemblea i farem un petit parlament dels cinc primers.

Ja no ho faran en el marc de l’espectacle “Cuidem-nos” a càrrec del quartet Ovidi4. Però, com a alternativa cultural, projectaran el film d’animació per adults Black is Beltza, del basc Fermin Muguruza. El film tracta sobre el racisme al Nova York dels anys 60. Una pel·lícula que barreja fets històrics, ficticis i polítics. Des de la CUP consideren que és un film que està en concordança amb els seus ideals i per això han optat per la seva projecció.

L’acte serà gratuït però amb places limitades. Per tots aquells que vulguin assistir poden acudir a la Morra, al Wocka‘s Bar o al Rock & Apples per recollir la seva invitació. Des del partit ofereixen 220 placesEn relació a les 171 entrades que s’havien venut per a l’espectacle del 21 de febrer al Teatre Orfeó , l’organització assegura que ja s’han retornat tots els diners i que molta gent els hi ha cedit el preu de l’entrada com a col·laboració.

Els diners han estat retornats. Hem de dir que també moltes gràcies a la gent perquè ens ha cedit el preu de l’entrada com a col·laboració amb la causa. Estem molt orgullosos, molt contentes. I l’alternativa aquesta que fem és gratuïta. Hi ha invitacions. Nosaltres estem repartint invitacions que es reparteixen tant a La Morra, al Wocka’s Bar o al Rock & Apples. Són 220 per tenir més o menys controlat que l’aforament és correcte.

A tot això, la CUP ha planificat diversos actes preparatoris de la campanya i el programa electoral. En els quals el partit demana l’opinió de tots els ciutadans. Ho està fent amb la convocatòria d’assemblees temàtiques i obertes. Les properes seran el dissabte 2 de març i el divendres 15 de març.

 

A continuació pots recuperar l’entrevista íntegra: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *