Ponsdomènech: “Els valors republicans són els que em representen”

El nou alcaldable d’ERC a les eleccions municipals de Calella, Xavier Ponsdomènech, ha parlat a l’Info Migdia després que l’assemblea local del partit ratifiqués dimecres la seva candidatura. Ha assegurat que va decidir implicar-se en el projecte perquè hi comparteix els valors republicans. Primer ho va fer com a integrant de la llista que encapçalava Iolanda Matas; ara com a número 1.

Ponsdomènech es presenta per primera vegada a l’alcaldia de Calella, amb ERC, un partit amb qui assegura comparteix ideals polítics. Ho fa com a independent i després de la renúncia de Iolanda Matas, amb qui havia format equip per a la candidatura a les municipals del maig.

Em presento com a independent per ERC, que és un partit amb més de 80 anys d’història i està net de corrupció. Els seus valors republicans em representen a mi personalment i crec que aquest és el projecte que cal desplegar a Calella.

Estava cridat a ser un dels puntals del projecte d’ERC per a les pròximes municipals. “Estava al capdavant”, s’ha limitat a dir. Ara ell encapçala la candidatura i té l’última paraula sobre qui acaba formant part de la llista, que encara no dona per tancada.

En relació a això, ha respost en aquestes termes a l’oferiment públic de l’exalcalde Josep Basart per donar-li suport d’una manera activa.

Ha fet una publicació a Facebook donant-me suport, a la llista que configuri. Tot el que sigui positiu, parlar i escoltar, és positiu per tirar endavant el projecte. No em tanco amb ningú però la llista està gestionant-se i garanteixo que serà potent, inclusiva i que agradarà a tothom.

ERC ha previst celebrar un acte de presentació de la candidatura i ultima el calendari per donar a conèixer el seu programa polític. Sobre això, Ponsdomènech ha avançat que es presentaran com la garantia del canvi a Calella i el partit que posa per davant les persones i defensa la igualtat d’oportunitats.

L’eix central són les persones, volem la igualtat d’oportunitats, projectes de llarg termini i no d’aparador, d’una Calella molt participativa. Per això llançarem el missatge ‘Som el canvi’.

Ponsdomènech ha defensat la gestió que ERC està fent del post 1 d’octubre, denunciant la repressió política de l’Estat, que també s’escampa a nivell judicial.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *