Iolanda Matas serà l’alcaldable d’ERC a les municipals del 2019

iolanda matas

Agafarà el relleu a Cristina Gómez com a cap de llista del partit republicà a Calella després que la seva candidatura, l’única que s’havia presentat, hagués rebut l’aval de l’executiva local i de la militància del partit, reunida ahir dilluns en assemblea extraordinària. Iolanda Matas, que ha format part de la direcció del partit local en els últims anys, ha dit que formarà una llista transversal, amb gent nova que aporti aire fresc al partit, però mantenint la porta oberta als qui formen l’actual Grup Municipal: Àngel Badalló, Xavier Casillanis i Carles Ferrer-Costa. En una entrevista a l’Info Migdia ha afirmat que el seu objectiu és recuperar l’alcaldia de Calella per a ERC.

L’alcaldable d’ERC a les municipals del 2019 vol que el partit recuperi el Govern de Calella després de 8 anys, dos mandats municipals, ocupant l’oposició a l’Ajuntament: primer amb dos regidors i doblant-los a partir del 2015.

L’objectiu és l’alcaldia i governar amb la majoria possible a l’Ajuntament (…) Amb el canvi de cap de llista volem extrapolar el canvi, amb gent nova i que la gent s’hi senti representada. La qual cosa no implica un canvi en el projecte que tenim per a Calella.

Matas ha promès dedicació i treball en l’etapa que inicia com a líder del partit republicà a Calella, que posa fil a l’agulla a la concreció del seu programa polític.

El projecte de ciutat és que sigui inclusiva, que no hi hagi calellencs de primera o de tercera.

L’alcaldable d’ERC ha revelat que Sebastián Tejada ha estat la primera persona, fora del seu entorn, que l’ha trucat per felicitar-la. Assegura que no han parlat de la proposta que el líder d’ICV feia pública aquest dimarts al programa La ciutat: una aliança postelectoral entre els partits d’esquerres a l’oposició de l’Ajuntament de Calella.

No soc jo qui ho ha de decidir, la paraula la tindrà l’executiva i l’assemblea d’ERC. A mi no m’han proposat res i en tot cas és massa d’hora per parlar d’això. Sí que hem quedat per parlar més endavant, s’ha de parlar de tot amb tothom.

Iolanda Matas és nascuda a Calella, amb una llarga experiència laboral en l’àmbit de la gestió i l’administració de finques. Ha estat col·laboradora a Ràdio Calella TV durant una llarga etapa.

A continuació podeu recuperar l’entrevista emesa avui a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Djibril escrigué:

    En hora buena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *