La CUP tanca els cinc primers llocs de la candidatura electoral

CANDIDATURA CUP 20230130

Aquest cap de setmana s’han confirmat dues noves incorporacions a la candidatura que la CUP presentarà a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Són Gizane Silva i Oscar Fruitós, amb qui el partit tanca els cinc primers llocs de la llista encapçalada per Albert Comas.

La número 4 de la llista electoral de la CUP per a les municipals de Calella és Gizane Silva. Llicenciada en Filosofia i postgrau en Crítica d’Art, actualment és professora de secundària a l’Institut Bisbe Sivilla. És membre de l’assemblea groga de l’Alt Maresme, el moviment en defensa de l’educació pública, de la Comunitat Feminista de Calella, i va ser una de les persones que va encapçalar la campanya per a la realització de la consulta per a la platja de gossos. A més, realitza tasques de voluntariat hospitalari des del grup dels Saliclowns.

Oscar Fruitós anirà de número 5. El tertulià del programa La Ciutat, resident a Calella des del anys 90, és enginyer industrial de formació i treballa com a professor associat a la Universitat Politècnica de Catalunya i investigador del centre de recerca CIMNE. A la publicació que el partit ha compartit a xarxes anunciant la seva incorporació a la candidatura cupaire s’hi acompanya una frase del mateix Fruitós, en la que diu: “Visc i treballo per a una societat més justa”.

Silva i Fruitós completen els cinc primers llocs de la llista de la CUP, que encapçala Albert Comas, seguit de la regidora portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Calella, Núria Freixas, i Nil Camps.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *