La CUP vol una consulta ciutadana per decidir les inversions en equipaments esportius

piscina

Considera trencat el consens polític que s’havia aconseguit durant l’elaboració del Pla d’Equipaments Esportius en el moment que el Govern Municipal hi ha introduït, i desatenent les consideracions tècniques, la construcció d’una segona piscina municipal. Això suposaria una inversió de 800.000 euros. El regidor portaveu de la CUP, Jan Catà, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que la decisió de l’executiu esberla el rigor de la feina feta fins ara.

El partit cupaire ha denunciat la deslleialtat de l’equip de Govern amb l’oposició i el conjunt d’entitats esportives en el moment en què ha accedit a incorporar la construcció de la segona piscina al Pla, a demanda del Club Natació Calella. Una actuació desaconsellada sota criteris tècnics, ha subratllat Catà.

La mateixa diagnosi del document descartava absolutament la necessitat d’aquesta instal·lació, segons els criteris per distribuir les piscines municipals al país. Així ens ho va fer saber l’empresa que ha fet el procés, tots hi estàvem d’acord, i és una opció que no s’havia posat sobre la taula en cap moment durant l’últim any (…) L’equip de Govern, de forma unilateral, va decidir incloure en les propostes d’execució aquesta segons piscina. L’explicació és que des del CN Calella s’ha entrat una instància demanant que això sigui així.

El regidor portaveu de la CUP ha explicat que la modificació del document se’ls va comunicar durant una reunió convocada d’urgència farà uns deu dies; i que en breu es portarà a aprovació del Ple Municipal. Possiblement en la sessió que es convocarà per després de la Festa Major petita.

Davant d’aquest nou escenari, Catà defensa que la millor sortida és donar la paraula al poble i que sigui qui decideixi on i quant s’ha d’invertir a Calella.

Fer una consulta per si la ciutadania creu que una nova piscina és de necessitat imperiosa davant d’altres prioritats que també hem detectat a la ciutat a nivell d’equipaments esportius.

Jan Catà ha puntualitzat que aquest assumpte s’ha de desvincular de les inversions considerades de manteniment que s’han de fer a la Piscina Municipal de Calella, com ara la reparació de la teulada; i que van motivar la modificació de les condicions de gestió per part del CN Calella.

En l’escrit que la CUP va publicar fa uns dies per fixar posició sobre això diu: “No entendríem de cap manera aquest gir inesperat d’última hora […] si no fos perquè ens han fet arribar la sospita dels lligams que manté el regidor Torres del PSC amb la ‘gerència’ del CN Calella”.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al regidor de la CUP, Jan Catà.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat